Kayganlaştırıcı Prezervatif

Prezervatif ürünler; penis dışına kullanılan, istenmeyen gebelikleri ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları büyük ölçüde önleyen, çeşitli özellikleri olan ürünlerdir. Yapısı gereği yırtılmalara ve kopmalara karşı özel olarak tasarlanan ve kondom da denilen bu ürünler, cinsel amaçlı beraberliğin daha rahat sağlanması için kimi zaman kayganlaştırıcı jel takviyeli olarak paketlenirler ve satışa sunulurlar. Kayganlaştırıcı prezervatif ürünleri kuruluk yaşanmadan keyifli bir ilişki sağlar. Online eczane sitelerinden kampanyalı olarak temin edebilirsiniz.

Bu özellikte olan kondomlar alınırken; hangi durumlarda bu prezervatiflerin kullanılması gerektiği, kayganlaştırıcı olmasının avantajlarının neler olduğu, ne sıklıkta bu kondomların kullanılabileceği, bilinmelidir. Böylelikle bilinç bakımından yüksek seviyeli olan ve kolaylıkları hat safhalara taşıyan ürün kullanımı yapılabilecektir. Kayganlaştırıcı jel ürünleri cinsel ilişkiden alınan zevki de maximum oran da yükseltir.

Kayganlaştırıcı Prezervatif Nedir?

Her kondom; üretim amacına, kadının ve erkeğin cinsel birliktelikten beklentilerine, incelik ve kalınlık durumuna, penis genişliğine göre ayrı ayrı üretilir. Yani anlaşılması gerektiği üzere çok sayıda kondom çeşidi ve markası vardır.

Bunlardan yalnızca bir tanesi olan kayganlaştırıcı yüzeyli prezervatiflerde; penise takıldıktan sonra dış kısımda kalan, kadın vajinası ile temas etmesi gereken alanda kayganlaştırıcı jel içeriği eklenmiş ve birlikteliğe katkılar sağlayan ürünlerdir.

Ayrıca bazı kondomlarda penise temas eden yüzey alanlarına da bu jeller eklenerek daha hızlı boşalma durumuna varılması amaçlanır.

Prezervatifler

Kayganlaştırıcı Prezervatif Avantajları Nelerdir?

Kayganlaştırıcı özel formül eklenen kondomlar sayesinde hem sağlık açısından, hem de toplumsal açıdan avantajlar elde edilir.

Bu avantajlar ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Gebeliğe hazır olmayan anne adayı ile bebek istemeyen baba adayları için hamile kalınması karşısında yüzde doksan dokuz oranında önlem alınmış olur.
  • Ciddi sonuçlara gebe olabilen ve bazıları ölümlerle dahi sonuçlanabilen, istenmeyen cinsel organ görünümlerine neden olabilen çok sayıda hastalık vardır. Bu hastalıklar birlikteliklerin yaşanması ve korunma olmaması halinde görüldüğü için, kayganlaştırıcı içeren kondomlar sayesinde bu hastalıkların bir nevi önlemi alınmış olacaktır.
  • Kadın vajina yapısı oldukça hassastır ve büyük bir kısmı yüksek kuvvetli kaslardan oluşur. Bu kasların zorlanması ve hasar görmesi hem vajina açısından, hem de rahim açısından oldukça zararlıdır. Rahim hasarlarında gebeliğin zorlaşması, dış vajina etrafında kas zedelenmelerinden dolayı cinsel ilişkiden uzak durulmak istenmesi mümkündür. Ancak kayganlaştırıcı içeren kondom sayesinde penisin sert ve büyük yapısı olsa dahi rahatça vajina içerisine girmesi, kadının ıslak olmamasına rağmen bir anda ilişkiye hazır olabilmesi sağlanacaktır.
  • Özellikle ilk cinsel beraberlik için kadınların vajina yapısı ve toplumsal algılarından dolayı zorlanmaları muhtemeldir. Ek olarak kulaktan kulağa gelen birliktelik korkuları da üstüne eklenince ilk birliktelikten kaçınılabilir. Kayganlaştırıcı içeren kondomla vajinasın uyarılması ve kadının acı yaşamadan ilk beraberliğini atlatması mümkündür.

Bu avantajların hepsi kayganlaştırıcı içeren kondomla yakalanacaktır.

Kayganlaştırıcı Prezervatif Kimler Tarafından Kullanılmalıdır?

Kaygan olma özelliği ilave edilen kondom, ilk veya ilkten sonraki birkaç birliktelikte mutlaka kullanılmalıdır. Kadının korku duygusunun geçmesini sağlamak vajina açıklığı ile kaslarının bu duruma adapte olmasını sağlamak için en azından ilk on birlikteliği yaşanan insanlar tarafından kesinlikle kullanılmalıdır.

İlerleyen süreçlerdeyse; kadının ıslanma halini beklemeden birliktelik yaşamak isteyen çiftler, daha rahat beraber olmaya önem veren insanlar ve doğum sonrasındaki birkaç birliktelikleri olacak çiftler tarafından kullanılmalıdır.

Kayganlaştırıcı içeren bu prezervatiflerin yumuşak bir hisse sahip olması ve hem kadın hem erkek için hazzı artırıyor olmasıyla da isteye bağlı olarak, bir amaç taşıma gayesi güdülmeden tüm çiftlerce kullanılması da makul kabul edilir.

Kayganlaştırıcı Prezervatif Nereden Alınır, Hangi Fiyat Aralığındadır?

İlave kayganlaştırıcı eklenen prezervatifler, penis kalınlığına göre ayarlanmış ölçülerine ve hangi marka tarafından üretilmiş olarak piyasaya yerleştirildiğine göre farklı fiyatlara satılan ürünlerdendir. Ayrıca bu ürünlerin satılmakta olduğu yerler, satış için tanıtım yapabilir ve insanları yönlendirdikleri için ek fiyat olarak hizmet bedeli yansıtıyor olabilir.

Her iki durumda alıcılara yansıtılacak olan fiyatlara rağmen bu kondomlar; marketlerden, sağlık kurum ve kuruluşlarından, eczanelerden, online mağazalardan ve internet üzerindeki sanal marketlerden sipariş verilerek alınabilir, kullanılabilir.

Ayrıca kayganlaştırıcı formülün işlev olarak ve kullanış bakımından seviliyor olması rağbeti artırmış, bu durum da fiyatlara yansımıştır. Diğer kondomlardan ortalama beş ile otuz beş lira arasında fazla tutarlara sahip olan bu kondomlar; yirmi iki lira ile doksan sekiz lira arasında tutarlara denk gelerek satılır.