Erkekleri Tahrik Eden Parfümler

Afrodizyak etkili parfümler kadınların çekiciliğini her alanda ön plana çıkararak erkeklerin ilgisini üzerine çekiyor. Kadınlar için olmazsa olmazlardan olan güzel bir görünümün tamamlayıcısı kokular oluyor. Erkekler tarafından daha çok beğenilen kadın parfümleri genellikle içinde bir kaç koku barındıran kokular olmaktadır. Erkekleri tahrik eden parfümler bilgi için devamını oku. Detaylı cinsel bilgiler için sitemizi hemen incele.

Erkeklerin Beğendiği Kokular

Erkeklerin beğenmiş olduğu kokuların başında afrodizyak etkili parfümlerin geldiği herkes tarafından biliniyor. Online eczane sitelerinden temin edebileceğiniz erkekleri tahrik eden feromon parfümlerin içinde bulunan kokular ise şunlardır.

  • Meyve kokuları,
  • Tarçın kokuları,
  • Hindistan cevizli kokular,
  • Vanilya kokuları,
  • Yasemin

Bu kokuların harmonisi ile yapılan parfümler kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle cinsel yaşamlarına daha fazla renk katmak isteyen çiftler için parfümlerin afrodizyak etkisi daha da artırılmıştır. Cinsel parfümler ilişkinizi renklendirmek için oldukça etkili ürünlerdir.

Cinsel azdırıcı parfümler

Erkekleri Tahrik Eden En Önemli Parfüm Çeşitleri

Kokular başta kadınlar olmak üzere herkesin hayatında önemli bir yeri bulunuyor. Kalıcı bir iz bırakmak ve erkekleri etkilemek adına etkileri kanıtlanmış birçok parfüm vardır. Erkeklerin ilgisini çeken en önemli beş parfüm çeşidini şöyle sıralayabiliriz.

  • Chanel No.5,
  • Tom Ford Siyah Orkide,
  • Dizel Loverdose,
  • Burberry Londra,
  • Jean Paul Gaultier Le Erkek

Bu parfümlerin kokuları farklı olmakla beraber sahip oldukları afrodizyak etkili aromaları hem kadınların hem de erkeklerin hoşuna gidiyor.

Chanel No.5

Bu parfüm türü yüksek kalıcılığı ile ön plana çıkıyor. 1925 yılından beri erkekleri tahrik etme yolunda yerinin koruyan bu parfüm artık kütle halinde bulunuyor. Kışkırtıcı ve ikonik yönüyle biline bu parfüm sahip olduğu vanilya aromasıyla erkekleri baştan çıkarmaktadır.

Parfüm üretim aşamasında aldehit sentetiği oranın yanlışlıkla yüksek tutulmasıyla parfüm kendine has bir koku kazanmıştır. Oldukça kalıcı bir özelliği olan parfümün içerisinde yasemin, gül, zambak, portakal çiçeği, limon, bergamot, amber, vanilya, sandal ağacı gibi bitkilerin aromaları yer laıyor.

Tom Ford Siyah Orkide

Oryantal, sofistike ve baharatlı bir zengin kokusu olan bu parfüm cazibeli iksiri ile ten kokusu veriyor. Parfümün üst notaları siyah kuş üzümü ile bergamot karıştırılmış duyulara hitap eden bir harman yapısı bulunuyor.

Orta notaları baştan çıkaran çiçek kokuları bulunurken alt notalarında ise arzulara düşkünlüğü sergileyen aroma bitkileri vardır. Kokunun oluşmasında baş rol oynayan Tom Ford bir çok çiçek türünü incelemiştir. Hayal ettiği esansı yakalamayan Tom Ford parfüm için özel çiçek üretmiştir. Böylece dünyanın en nadide çiçeği olan orkidenin ortaya çıkmasında etkili olmuştur.

Dizel Loverdose

Baştan çıkarma özelliği olan parfüm aynı zamanda ölümcül silah olarak da anılıyor. Şehvet ve cazibe moleküllerine sahip patfüm yapımında anason, yasemin, mandaline, meyan, gardenya, amber ve vanilya gibi aromalar yer alıyor. Odunsu notaları bulunan bu parfüm 2011 yılında üretilerek piyasaya sürülmüştür.

Eşsiz kimyası sayesinde adeta parfümü kullanan kadını dayanılmaz kılıyor. Kadına yaklaşan erkeği kendine aşıt etme özelliği bulunan parfüm baş döndürücü vanilyası ile tende bağımlılık yapıyor. Günlük kullanıma da uygun olan parfümü temiz tene ve kıyafete sıklıkla kullanılması oldukça mümkündür.

Burberry Londra

1995 yılında piyasaya sürülen parfüm uzun yıllardan beri popülerliğini hale koruyor. Üst notalarında kayısı, şeftali, yeşil elma ve frenk üzümü; orta notlarında yosun, sandal ağacı ve yasemin olurken temel notalarında ise sedir, misk ve vanilya bulunuyor. Meyveli ve çiçekli kokular ağırlaşma yapmayan ve ferahlatma özelliği bulunuyor.

Londra bahçelerinden esinlenerek yapılan parfüm kalıcılığı ile ön plana çıkıyor. Enerjik, taptaze kokusu ile adeta eğlencenin kapısını açıyor. Odunsu ve tatlımsı kokuların birleşmesiyle oluşturulan bu parfüm kadınlar tarafından çokça tercih ediliyor. Meyveli ve şekerli parfümleri seven kişiler için bu parfüm ideal olmaktadır.

Jean Paul Gaultier Le Erkek

Kokusuyla dünyada oldukça tanınan parfüm aynı zamanda şişenin tasarımı da koku severlerin ilgisini çekmiştir. Gardenya ve kan portakalı ve ballı aromaları ile kokan parfüm iştah kabartan özelliği oldukça dikkat çekiyor. Eğlenceli, baharatlı, şenlikli ve seksi kokusu ile parfüm kullanıcılar tarafında tam not almıştır. Parfüm şişesi kadın bacaklarının heykel formu ile tasarlanmıştır.

Parfüm hem kokusu hem de tasarımı ile feminenliği ortaya koyuyor. Seksi kadın kokusu olarak ta bilinen parfüm erkekleri baştan çıkarıyor. Hem gece hem gündüz kullanıma uygun olan parfüm kadının zarif halini insanlara gösteriyor.