Anal Kayganlaştırıcı

Cinsel birliktelik ve etkileşimlerin tamamında kullanılabilen çok sayıda sağlık ürünü vardır. Bu cinsel sağlık ürünlerinden kiminin kullanımı aynı zamanda beraberliklerin daha kolay ve hasarsız yaşanmasına yardımcı olacaktır. Anal kayganlaştırıcı jel ürünleri de belirtilen alanlarda çiftlere yardımcı olan cinsel destek ürünlerinden yalnızca bir tanesidir.

Anal şekilde yaşanacak olan birlikteliklerin zarar oluşturmadan, travma meydana getirmeden ve zevk aldıracak şekilde yaşanmasına yardımcı olacak destek ürünlerindendir. Kayganlaştırıcı alarak anal birliktelik yaşayacak olan çiftlerin; neden bu kayganlaştırıcıları kullanabilecekleri, nasıl kullanabilecekleri, erkeğin mi yoksa kadının mı kullanabileceğini, sorgulayarak destek ürününü almaları önerilecektir.

Kullanım Avantajları

Anal birlikteliklerde kayganlaştırıcı kullanmak, sağlık bakımından ve psikolojik derinlik bakımından avantaj yaşatan kullanımlardandır.

Belirtilen şekilde görülen avantajların en bariz olanlarıysa şunlardır:

  • Anal bölgenin dar ve kas bakımından yoğun ile sıkıca çevrelenmiş olmasından dolayı penisin girmesi zordur. Kayganlaştırıcı olmadan, doğrudan penis girdirilmek istendiği zaman bölgenin hasar görmesi, kanamaların olması ve yaraların oluşması muhtemeldir. Ancak kayganlaştırıcı sayesinde anal bölge dokularının acısız şekilde kayganlaştırılması sağlanır.
  • Kasların penise bası uygulayarak kırılma yapmasını, anal bölgeden dolayı penisin incinmesi önlenir.
  • Hızlı şekilde ve giriş çıkış yapmak kolaylaşarak anal birliktelik sağlanır.
  • Kolaylıkla ulaşılabilen ve istenen zamanların çoğunda alımı yapılabilen, çok yerde satılan kayganlaştırıcılar sayesinde anal birliktelik deneyimi mümkündür.

Bu avantajlar daha da artırılabilir.

Nasıl Kullanmak Gerekecektir?

Anal bölgeden yaşanacak birlikteliklerin kayganlaştırıcı jel olmadan gerçekleşmesi biraz zor, uğraş gerektiren ve acı veren bir deneyim olabilecektir. Hal böyle olunca anal deneyimi yaşamak isteyen çiftler normal kayganlaştırıcıdan ziyade anal kayganlaştırıcı olan ürünleri alacaktır.

Ürünler ya sprey kıvamında, ya da jelimsi veya kremsi dokuda üretime girmiş olacaktır. Üç tür kullanıldığında da anal bölgeye dayalı cinsellik kolaylaşacağından dolayı fiyatına veya içeriğine bakılarak ürün seçim aşaması sonlandırılabilir.

Seçilen ürün, erkek tarafından penisin giriş sağlaması planlanan tüm kısmına ve penisi alacak anal bölgenin bir cm kadar iç kısmına gelecek şekilde ürünün deriye işletilmesi sağlanır. Sıvazlama, masaj yapma ve sürme hareketleriyle yedirilen kayganlaştırıcı sonrası anal birlikteliğe hazır olunacaktır.

Kimler Kullanabilir?

Kayganlaştırıcıların çoğunun içinde baz etkisi gösteren ve kimyasal dayanaklarda yer alan içerikler mevcuttur. Vajinanın ve anal bölgenin de doğal yapısının asit içerikte olması, kayganlaştırıcılar kullanıldığı zaman doğal dengenin tahrip olmasına neden olacaktır. Bu nedenle asit oranı yükselmiş olan anal bölgelere sahip olan bireylerle birliktelik yaşanacakken anal kayganlaştırıcı kullanılması önerilmez.

Bu durumun dışında yer alan; ilk veya ilke yakın anal birliktelik kuracak olan, kasları yoğun ve yapısı oldukça dar anal alanlara giriş yapılacakken mutlaka bu ürünler kullanılmalıdır.

Hem erkeklerin penislerinin üzerine hem de kadınların anal bölgelerinin bir cm veya daha kaygan olunması gerekirse en fazla iki cm olacak şekilde iç kısma kullanılabilir. Belirtilenden de çıkarım yapılacağı üzere bu kayganlaştırıcı olan ürünleri, şartları uygun olan ve kadın ile erkek farkı olmayan çiftlerin tamamı kullanabilir. Cinsiyetin ürün kullanımını değiştiren etkisi olamazken yalnızca kullanım şeklini değiştiriyor olduğu görülecektir.

Kayganlaştırıcı eczane

Nereden Alınabilir?

Anal kayganlaştırıcılar, anal birliktelik deneyimini hem çok merak etmekte olan hem de oluşturduğu zevk duygusunu seven insanların sıkça aldığı ürünlerden biridir. Ayrıca cinsel birlikteliklerin sağlık çerçevesinde kurulmasını mümkün kıldığından ötürü, sağlık bakanlığı tarafından satışı yaygınlaştırılan cinsel gereksinimlerden bir tanesi olmuştur.

Bu sebeple anal kayganlaştırıcılara; büyük çaplı olarak hizmet veren ve birçok ürünü bulunduran süpermarketlerde, eczanelerde, cinsel gereçler satışı yapan sağlık kuruluşlarında ve internet üzerindeki bazı satıcılardan ulaşmak mümkündür.

Fiyatı Ne Kadardır?

Cinsel sağlık gerçeklerinin her biri, toplumun en verimli ve gerekli şekilde birlikteliklerini sürdürmelerine yardımcı olacağı için uygun fiyata satılan ürünlerdendir. Ancak marka ederinin yüksek olması, ürünün paketlendiği ambalajının kalitesi ve gram açısından ne kadar miktarda anal kayganlaştırıcı içeriyor olduğu fiyata etki edecek unsurlardan yalnızca birkaç tanesidir.

Bundan dolayı tek bir tarife üzerinden belirlenmiş olan ve sabit olarak insanlara bildirilen bir anal kayganlaştırıcı fiyatından bahsetmek hem eksik olacak hem de yanlış olacaktır. Fiyat tutarı değişse de ortalama bir aralık belirlemesi yapılabilir. Buna göre de anal kayganlaştırıcıların ücretleri otuz lira ile yüz elli lira arasında değişecektir.