Vajinal Kuruluk İçin Kayganlaştırıcı Jel

Vajina yapısı asidik özellikte olurken cinsel birlikteliklerde ıslaklık kazanacaktır. İçyapısının asit özüne rağmen kayganlaştırıcı işlev gören ve birliktelikleri ağrısız, kolayca gerçekleştirmeye yarayan vajinal sıvı bazen salgılanamaz. Bu sebeple vajinal kuruluk için kayganlaştırıcı jel kullanmak ve travma içerebilecek bazı sorunları daha oluşmadan önlemek gerekir.

Vajina kuruluğunda kullanılacak jel alınırken; nereye sürüleceği, ücreti, kullanım sebepleri ve faydaları bilinirse yararlı olacaktır. Kayganlaştırıcı jel ürünleri hakkında sitemizden daha fazla bilgi edinmek için hemen incele devamını oku.

Ne İşe Yarar?

Vajinanın kuru olması halinde kullanılması önem barındıran cinsel sağlık ürünleri ve kayganlaştırıcı jeller, yalnızca bir işlevi sırtlanan formüllerden değildir.

Kayganlaştırıcı jellerin işlevi:

  • Vajinanın yeteri kadar hazır olmadığını gösteren kuruluk durumlarında birliktelik olursa yırtılmalar ve vajinal tahrişler oluşur. Kayganlaştırıcı sayesinde en ufak yara oluşmadan, kolayca cinsel birlikteliğe girilebilir.
  • Kadınların ilk cinsel deneyimlerinde vajinal kaslarını nasıl yöneteceklerini bilmemeleri oldukça doğaldır. Ancak bu kontrol edememe haliyle; kasılmaların yaşanması, erkeklerin penislerinin kırılması ve kenetlenme hallerinde kalınabilmesi olabilir. Kayganlaştıran ve vajinal kuruluğun önüne geçen jellerse kaslara bir nevi masaj yaptığından dolayı sorun oluşma olasılığı düşer.
  • Birliktelik içerisindeki travmalar tüm hayata yön olabilen travmalardandır. Vajinal kurulukla birlikte olunmaya zorlanan kadınların psikolojik darbeler almaları, cinsellikten keyif almamaları ve hayatlarının her alanına yansıyacak olumsuz yaptırımlara maruz kalmalarına neden olacaktır. Jel sayesinde travmalar önlendiği için sosyal açıdan mutlu kadınlar toplumda var olur.

Şeklindeki işlevler başlıca yararlarındandır.

Kim Kullanır?

Vajinal kuruluk için tasarlanan kayganlaştırıcı jeller, erkeğin de kadının da kendi cinsel organlarına sürerek kullanabilecekleri jellerdendir. Erkekler penisin dışından başlayarak vajina içine girecek tüm alana jeli sürdüklerine emin olmalıdırlar. Böylece vajina kuru bile olsa penisin dışına yeterli kayganlık takviyesi sağlandığı için zorluk oluşmaz.

Kadınlarınsa vajinal alanlarına ekstra özen göstererek kayganlaştırıcıları sürmelidirler. Doğru bölgeye ve masaj yapılarak kullanılan jel sayesinde deri tarafından emilerek kayganlık yakalanacaktır.

Nasıl Sürülür?

Kuru halde olan vajina, ıslanma da denilen vajinanın yumuşayarak gevşemesi halinden uzak olan vajina halidir. Böyle durumlarda kayganlaştırıcı jel kullanılarak doğal yoldan üretilmesi gereken gevşeme ıslaklığının zararsız kimyasal yolla gerçekleşmesi sağlanır. Jel eğer penisin dışına temas edilerek kullanılacaksa; erkeğin erekte denilen penisinin kalkık olduğu duruma gelmesi gerekir.

En büyük haline gelen ve vajina içerisine girebilecek sertlik durumuna ulaşan penisin üzerine en uç kısımdan başlanarak penisin bitiş kısmına kadar jel sürülür.

Ovalama hareketleri yapılarak ve jelin deriye işlediğine emin olarak iki dakika kadar jel uygulamaya devam edilir. Kadınlardaysa sürülecek olan kısım, vajinanın girişinden iki cm kadar içerisine ve penis alınırken temas olacak vajina çevreleridir.

Erkeklerde olduğu gibi ovalama şeklinde ve yeterli miktarda ürün alınarak sürülür. Kamagra jel oral kullanım için uygun bir afrodizyak üründür kayganlaştırıcı değildir. Karıştıranlar çok fazla olduğu için açıklamak elzem olmuştur.

Özellikleri Nelerdir?

Kuru olan vajinalara kayganlaştırıcı etki sağlayan jeller, hem kadın mahremiyetini korumak hem de sağlığa zararı olan etkiler bulundurmamak için bazı özelliklere sahiptirler. Vajinal kuruluk için kayganlaştırıcı jel ürünün diğer özellikleri aşağıda belirtilmiştir.

Özellikler şöyledir:

  • Jelin formül olarak sürülmesi kolaydır. Ayrıca deri üzerindeki minik gözeneklerden iç kısma sızarak kayganlaştırıcı etkiyi uzun süre korur.
  • Fiyatı yaklaşık elli ile dört yüz arasındadır. Piyasadaki benzerlerine kıyasla hem etkisi fazla olan hem de uygun bulunan bir üründür.
  • Hemen kaybolmaz. En azından bir cinsel birliktelik boyunca jel kalacak olduğu için travmalara sebep olabilecek sorunlar büyük ölçüde önlenir.
  • Kokusu yoktur. Her insanın beğenebilecek olduğu koku içerikleri farklı olduğundan dolayı da kimileri için sevilen, kimileri için rahatsız edici bulunan kokular duyumsanmak zorunda kalınmaz.
  • İçeriğinde afrodizyak etkisine benzer etkiler bulunur. Bu sayede cinsellik tutkuyla gerçekleştirilir gibidir.