Sertleşme Sorununda Kullanılan İlaçlar

Sertleşme sorunu, erkeklerin cinsel hayatındaki en büyük kâbuslarından biridir. Oldukça sık rastlanan bir durumdur. Gelişen tıp bu sorunun çözümü için çeşitli  tedaviler sunmuştur. Sertleşme sorununda kullanılan ilaçlar da bu tedaviler arasında ilk sırada bulunur.

Sertleşme Sorunu Nedir?

Cinsel ilişki esnasında erkeğin yeterli sertleşme sağlayamaması, ereksiyon olamamasına sertleşme sorunu denir. Tıpta ki adı erektil disfonksiyondur. Erkeklerde bazı zamanlarda sertleşme sorunları yaşanabilir. Bu durum sürekli ereksiyon olamamakla aynı değildir.

Sertleşme sorunu sürekli yaşanıyorsa, kişinin cinsel hayatını, ilişkisini zedeliyorsa, psikolojik sorunlara yol açıyorsa o noktada bir uzmandan yardım alınması gerekir. Sertleşme sorununda kullanılan önerilen en etkili cinsel ilaçlar bu durumdaki kişilere oldukça yarar sağlar.

Sertleşme Sorunu Neden Olur?

Sertleşme sorunun oluşmasında birçok faktör rol oynayabilir. Fiziksel kaynaklı olabileceği gibi psikolojik kaynaklı bir sorun da olabilir. Cinsel işleyiş oldukça karmaşık bir yapıdır. Hormonlar, sinirler, kan damarları, gibi bölümlerden oluşur. Bu bölgelerde oluşacak bir tahribat bu işleyişin bozulmasına neden olabilir.

Sertleşme bozukluğu, çeşitli hastalıklar sonrası da ortaya çıkabilir. Örneğin, kalp, obezite, yüksek tansiyon, diyabet gibi metabolizmal hastalıklar, sigara ve alkol kullanımı, uyku bozuklukları, çeşitli kanser türleri, Parkinson hastalığı sertleşmeyi etkileyebilir. Ayrıca ağır stres altında olmak, depresyon da sertleşmeyi geciktirir.

Sertleşme Sorunu Erkekleri Nasıl Etkiler?

Ereksiyon olamama durumu elbette hem erkekleri hem de partnerlerini olumsuz yönden etkileyen bir durumdur. Stres ve kaygı bozuklukları yaratır. Utanma ve özgüveni kaybetmeye yol açar. Cinsel ilişki olmadığı icin çocuk sahibi olamama gibi oldukça büyük sorunlar ortaya çıkarır.

Kimler Sertleşme Sorunu Yaşarlar? 

Yaş sertleşme de önemli bir rol oynar.40 yaşından itibaren görülebileceği gibi tıbbi hastalıkları bulunanlar da risk gurubundadır. Sertleşme sorununda kullanılan ilaçlar kronik rahatsızlıkları olanlar tarafından rahatlıkla  kullanılabilir. 

Sertleşme Sorunu ve Tedavisi 

Sertleşme sorunu tedavi edilirken hastalığın altında yatan neden araştırılır. Psikolojik bir neden mi yoksa fiziksel bir neden mi olduğu tespit edilir ve alınan sonuca göre bir tedavi şekli uygulanır. Kalp, tansiyon diyabet gibi hastalıkları olan insanlar gerekli doktorlara yönlendirilir.

Tedavisi bittikten sonra ereksiyon sorunu tekrar tedavi edilir. Sertleşme sorununda kullanılan  ilaçlar bu tedavilerin en başında yer alır. Bu ilaçlar penise giden kan akışını arttırmak suretiyle sürekli sertleşme sağlar. Sertleşme sorununda kullanılan ilaçlar orjinal ve doktor önerisi olmalıdır.

Sertleşme Sorunu Tanısı Nasıl Konulur?

Hastanın geçmiş tıbbi öyküsü ve psikolojik durumu tanı koymada yardımcı unsurlardır.  Fiziksel muayenede hastanın penis ve testisleri, sinir uçlarındaki duyarlılık incelenir, hastanın ultrasonunda ise penisi besleyen kan damarlarında bir sorun olup olmadığı incelenir.

Çeşitli idrar ve kan testleri de yapılarak hastanın kalp ve damar sağlığı, diyabetik olup olmadığına bakılır. Şayet hastanın  fiziksel muayenesinde  hiçbir soruna rastlanmamışsa psikolojik etmenler değerlendirilir. 

Sertleşme Sorununda İlaç Tedavisi Etkili midir? 

Erkek bireylerin %10-15 ‘i civarında görülen bu sorun hiç de azımsanmayacak bir rakamdır. Yaşla birlikte bu oran %40lara çıkmaktadır. Son yıllarda Sertleşme sorununda kullanılan ilaçlar eczane raflarında yerini aldı. İlaçlar hastanın genel sağlık durumuna göre belirlenir. Hormonal bir sorunu olan hasta, testosteron tedavisi görebilir. İlaç tedavisi hastanın durumuna göre değişiklik gösterir. İlaçlar kullanıldığı zaman hemen sertleşme olmasını beklemek doğru değildir. Sertleşme oluşması için uygun ortam ve uyaran gereklidir.

Ayrıca hiçbir sorunu olmayan insanlarda daha yüksek performans için ilaç alımı yanlıştır. İlaçlar ağız yoluyla kullanılır. Geçici yan etkilere sahiptir. Kas ağrısı, baş ağrısı, ateş basması geçici yan etkileridir. Bu ilaçlar oldukça güvenilir ve etkilidir. İlaçların etkili olmadığı daha büyük problemlerde, başka cerrahi yöntemler kullanılır. Bunlar penis protezi, vakum cihazı, penis içi enjeksiyon, damar cerrahisi gibi yöntemlerdir. Bu yöntemler ileri seviye sorunlarda kullanılır. O yüzden ileri seviye  problemi olan kişilerde ilaç tek başına  fayda sağlamaz.

Sertleşme İlaçları Fiyatları Nedir?

Sertleşme sorununda kullanılan ilaçlar online olarak birçok sitede satılmaktadır. Bu ilaçları alırken ürünün orjinal olması, içeriği, yan etkileri, son kullanma tarihleri gibi özellikleri iyi araştırılmalıdır.  Her önüne gelen siteden kesinlikle alınmamalıdır. Sahte ürünlerin sağlığa zarar vereceği her zaman göz önünde bulundurulması gereken önemli bir konudur.

Sertleşme sorununda kullanılan cinsel ilaçlar fiyat olarak içeriğine göre farklılıklar gösterir. Önemli olan gerçek ürünleri bulmak ve güvenilir yerlerden almak olacaktır. Sertleşme sorununda kullanılan ilaç fiyatları  için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Güvenle ilaçlarınızı alabilirsiniz.

Sertleşme Soruna En Etkili İlaçlar Eczane Satış Sitesi Tavsiye :

https://www.ekoleczanee.com/