Kayganlaştırıcı Nasıl Kullanılır

Çiftlerin cinsel birleşmesi esnasında sürtünme oluşur. Bu sürtünmenin fazla olması rahatsızlık verebilir. Bu nedenle kayganlaştırıcı jel kullanılır ve sürtünme daha az seviyelere getirilir. Böylece cinsel ilişkiden alınan haz da artırılmış olur. Kayganlaştırıcı nasıl kullanılır bilmeyenler bunun için ufak bir inceleme yapmalıdırlar. Bu inceleme sonunda jelin nasıl kullanılacağı öğrenilebilir. Cinsel birleşme öncesinde vajina ağzına ve penis ucuna jelin sürülmesi gerekir. Bu şekilde çok daha güzel bir cinsel birliktelik sağlanabilir. Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır devamını oku. Cinsel sağlık ürünleri hakkında geniş bilgi için sitemizi hemen incele.

Kayganlaştırıcı Ne İşe Yarar?

Cinsel ilişki esnasında güvenli ve etkili kayganlık oluşturulmak isteniyorsa, kayganlaştırıcılardan yardım alınabilir. Kayganlaştırıcıların temel görevleri arasında cinsel ilişkiyi kolaylaştırmak vardır. Vajinal kuruluğun engellenmesine kayganlaştırıcılar çok etkili çözüm sunarlar. Ayrıca kayganlaştırıcılar latex ürünlerle ya da prezervatiflerle de birlikte kullanılabilirler. Çay kaşığı kadar kayganlaştırıcı kullanmak yeterlidir. Daha fazlasının kullanılmasına gerek yoktur.

Kayganlaştırıcı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Kayganlaştırıcı kullanmak kullanıcılara çok fazla avantajda sağlar. Kayganlaştırıcıları kullanacak olanların elde edebilecekleri avantajlardan bazıları şunlardır;

  • Anal seksi vazgeçilmez bir hale getirir.
  • Vajinal kuruluk sorunlarının giderilmesinde yardımcıdır.
  • Yeni heyecanların keşfedilmesinde yardımcı olur.
  • Ön sevişmenin daha eğlenceli olmasını sağlar.
  • Daha güvenli bir cinsellik yaşanmasını sağlar. Bu avantajları göz önünde bulundurulduğunda, kayganlaştırıcı kullanmak çok avantajlıdır. Bunun farkında olan ve cinsel birlikteliklerini farklı boyutlara taşımak isteyenler mutlaka kayganlaştırıcı kullanırlar.

Kimler Kayganlaştırıcı Kullanabilirler?

Bazı kişilerin cildi çok hassas bir yapıda olabilir. Bu da cinsel ilişki esnasında zarar görmelerine neden olur. Bunun olmasını engellemek için kayganlaştırıcı kullanılabilir. Bunun dışında alacakları hazzın artmasını isteyenlerinde kayganlaştırıcı jel kullandığı görülebilir. Bu tamamen kişilerin kendi düşünceleridir. 18 yaşından büyük olanların, kayganlaştırıcıları kullanmalarında herhangi bir sorun yoktur. Bu tamamen kişilerin kendi tercih meseleleridir.

Kayganlaştırıcı jel

Kayganlaştırıcı Cinsel İlişkiyi Nasıl Etkiler?

Cinsel ilişkilerini sıradan bulanlar, cinsel ilişkilerini hareketlendirmek için farklı yollara başvurabilirler. Bu yollardan birisi de kayganlaştırıcı kullanılmasının tercih edilmesidir. Kayganlaştırıcı kullanılarak girilen cinsel ilişkiler daha keyifli boyuttadırlar.

Cinsel ilişkiyi olumlu etkilemesi nedeniyle çok fazla kişinin kayganlaştırıcı kullanımı mevcuttur. Kayganlaştırıcı seçenekleri içerisinde doğru seçimlerin yapılması da cinsel ilişkiyi etkiler. Ürünler satın alınmadan önce kokuları ve özellikleri mutlaka incelenmelidir.

Kayganlaştırıcı Çeşitleri Nelerdir?

Cinsel zevklerini artırmak isteyen ve bunun için farklı malzemeleri kullananlar, kayganlaştırıcı çeşitlerine de ihtiyaç duyarlar. Kullanılacak olan kayganlaştırıcı çeşitleri sayesinde cinselliği had safhada yaşamak mümkündür. Kayganlaştırıcı tercih etmek isteyenler kullanabileceği çeşitlerden bazıları şunlardır;

  • Silikon bazlı kayganlaştırıcılar
  • Anal kayganlaştırıcılar
  • Su bazlı kayganlaştırıcılar
  • Aromalı özellikte kayganlaştırıcılar
  • Yenilebilir kayganlaştırıcılar
  • Toz kayganlaştırıcılar gibi kayganlaştırıcı çeşitleri vardır.

Bu kayganlaştırıcılar içerisinde seçim yapacak olanların, mutlaka kendilerine uygun olanları tercih etmesi gerekir. İnsanların seks seçimleri birbirinden farklı olabilir. Bu da farklı kayganlaştırıcılara yönelmeyi sağlar. Oral seks için aromalı ya da yenilebilir kayganlaştırıcılar tercih edilmelidir. Anal seks için ise, su bazlı ya da silikon bazlı kayganlaştırıcıların kullanılması gerekir.

En Sık Tercih Edilen Kayganlaştırıcı Çeşidi Hangisidir?

Özellikle su bazlı olanlar, kullanıcılara çok büyük kolaylıklar sağlarlar. Çarşaflarda leke bırakmadığı için, temizlenmesiyle uğraşılmak zorunda bırakmaz. Bunun yanı sıra seks oyuncakları ya da prezervatifle de kullanılabilirler. Bu nedenle en sık tercih edilen kayganlaştırıcı seçeneklerinden birisidir.

Ayrıca silikon bazlı olan kayganlaştırıcıların yoğunluğu çok fazladır. Vajina bölgesine ipeksi ve pürüzsüz bir etki sağlar. Uzun süreli kayganlık vermesi nedeniyle de sıklıkla tercih edilirler. Elde edilen uzun süreli kayganlık partnerlerin hazlarının da artmasına neden olur.

Kayganlaştırıcı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kayganlaştırıcı çeşitleri çok fazladır ve kullanıcılar alacakları kayganlaştırıcılar konusunda kararsız kalabilirler. Dolayısıyla kayganlaştırıcı alırken dikkat edilmesi gereken durumlar, karar aşamasını da kolaylaştırır. Bu durumlardan bazıları şunlardır;

  • Alınacak olan kayganlaştırıcıların pH değerleri mutlaka kontrol edilmelidir.
  • Kayganlaştırı jellerin kokuları da çok önemlidir.
  • Osomolarite değeri yüksek olan kayganlaştırıcılar vajina kuruluklarına neden olur.

Cinsellik esnasında vajinanın nem dengesi yerinde olmalıdır. Osomolarite değeri düşükse vajinanın kurumasına engel olunabilir. Bu konular dikkate alındığında, kayganlaştırıcı seçimleri daha kolay yapılırlar. Okey, durex gibi markaların ön plana çıkan kayganlaştırıcıları vardır. Bu markalar aynı zamanla güvenlidirler. Seçim yapacak olanlar bu markaların seçenekleri içerisinden seçimlerini yapabilirler.