Kayganlaştırıcı Krem

Kayganlaştırıcı krem, Vajina kasları, bir bebeğin tutunabilmesi ve içeride kalabilmesi için uygun şekilde var olduğundan dolayı çok güçlü kaslar arasında sayılır. Cinsel birlikteliklerin vajina içerisine penisin alınmasıyla kurulduğundan dolayı hem vajina kaslarının tahriş edilmesi hem de erkeğin penisinin kırılması önlenmelidir. Özellikle kadınların cinsel ilişkilerinin ilki olması durumunda kendisini nasıl kasmaması gerektiğini bilmeyen vücut, gereğinden fazla kaslarını sıkarak kenetlenme durumlarına dahi yol açabilir.

Bu sebeplerden ötürü kayganlaştırıcı krem kullanılması ve hem cinsellikten doğabilecek acının azaltılması hem de hızlı hareket sağlandığından dolayı zevkin yükselmesi olanaklıdır. Konu kapsamında; kayganlaştırıcı kremin avantajları, nasıl sürülebileceği, ne zaman sürülebileceği, bilinmelidir.

Avantajları Nelerdir?

Kayganlaştırıcıların birden çok avantajı vardır. Özellikle cinsel kolaylıkların yaşanması için bu kremlerin veya jellerin kullanımı şart olacaktır.

Buradan hareketle kayganlaştırıcı kremlerin avantajları şunlardır:

  • İlk veya yeni cinsellik yaşamaya başlayan kadınların ağrı duymadan beraberlik kurmalarına yardımcı olur.
  • Erkeğin penisinin kadının içine tek seferde veya birkaç denemede olsa dahi kolay bir şekilde girmesi sağlanır.
  • Ağrıya, acıya ve huzursuzluğa yenik düşülerek ilk birlikteliklerde travma oluşması önlenir.
  • Erkeğin penisindeki kasların kırılması önlenir.
  • Kitlenme de denen, birliktelik esnasında kasılıp kalmayla ortaya çıkan cinsel kasılmanın önlenmesini sağlar.

Gibi, kayganlaştırıcı kremlerin veya jellerin avantajı bulunur.

Nasıl Sürülür?

Kayganlaştırma ve penisi daha pürüzsüz, yumuşak hale getirme işlevinde olan kremler, kullanım açısından en kolay adımları gerektiren cinsel sağlık ürünleri arasındadır. Üründen avuç içine bir miktar alan erkek, penisin tamamına gelecek şekilde kayganlaştırıcıyı sürer. Penisin başına, en dip kısmına ve kısaca vajinaya girecek olan alanın tamamına krem sürülür.

Hafif masaj yaparak ve deri içerisine krem işlemesi sağlanarak sürülen kayganlaştırıcı, bir dakika gibi bir süre de masaj yapılmadan penisin üzerinde bekletilip iyice deriye oturması sağlanır. Böylece kullanım için uygun olur. Ayrıca kayganlaştırıcı kremler veya jeller daima penisin kalkık olma hali de denilen erekte halindeyken uygulanan ürünlerdir.

Çünkü kan dolaşımı penis üzerinde yoğunlaştıktan sonra olması gereken en büyük forma ulaşılır. Bu sayede kayganlaştırıcı kremin sürülmeden kaldığı bir alan olmadan vajina içerisine rahatlıkla giriş yapılabilecektir.

Kayganlaştırıcı eczane

Ne Zaman Kullanılmalıdır?

Kayganlaştırıcı işlevindeki kremler, vajina içerisine girilmeye karar verildiğinde ilişki başlamadan önceki beş dakikada kullanılabilir. Beş dakikalık sürede krem iyice penisle uyum sağlayacağı için hareketler de kolay olur. Beş dakikadan daha sonraki süreçlerdeyse kremin kurumaya başlaması, derinin içerisine fazla alınmasıyla kayganlık hissi de yavaş yavaş azalmaya başlayacaktır.

Bundan ötürü ilişkiden saatler önce kullanılmamalı ve hemen önce kullanmak için de son aşamaya da bırakılmamalıdır. Beraberlik için erekte olan erkek, durum için kadının da hazır olduğunda hemen kremi kullanarak ön sevişme aşamasında dahi olsa kayganlaştırıcıyı deri altına işletmelidir. Cialis 100 mg gibi ürünlerle kullanımında herhangi bir sakınca yoktur.

Ne Sıklıkta Sürülebilir?

Kremlerin sürülebilme sıklıkları, vajina içerisine olumsuz etkisi olmasaydı istenilen zaman olarak belirtilebilirdir. Ancak vajina içinde bir asitli olma durumu ve sağlıklı kabul edilen PH değeri vardır. Kayganlaştırıcı kremlerin formülü incelendiği zaman baz olduğu görüleceği için bu kremlerin asit dengesine zarar verdiği fark edilecektir.

Eğer sürekli olarak kremler vajinaya temas etmezse vücut bu dengeyi yeniden kurabilirken sürekli kayganlaştırıcı alımında denge iyice bozulacak ve kadınsal hastalıklar ortaya çıkabilecektir. Doğal olarak kremlerin; kadının cinsel etkileşiminde, vajina kasları kasıldığı zaman, kayganlıkla daha çok zevk istendiği zaman sürülmesi önerilir. Ancak çok sık sürerek kadının vajinal asit oranı bozulmamalıdır.

Alınırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kayganlaştırıcı his bırakan kremler, her bulunduğu çeşit alınmaması gereken kremlerdir. Çünkü cinsel sağlık sorunları hem bulaşıcı olabilir hem de; gebeliğin önüne geçilmesi, uzun süren tedavileri şart koşması ve ağrıyı artırması muhtemel olacaktır. Bu sebeple kayganlaştırıcıların doğru olanları alınmalı ve bu kremlerin alınmasında dikkatli olmaya özen gösterilmelidir. İlk olarak kremin ambalaj kısmında da yazacak olan bir PH değeri vardır.

Bu PH değerinin beş ile altı sekiz ile dokuz arasında olması, böylece asit durumunu dengeleyen baz yapısına sahip olduğuna emin olunması lazımdır. Ayrıca ürünün; son kullanma tarihinin geçmemiş olduğuna, alerjik madde içeren bir varlığın olup olmadığına, hangi özelliğinin öne çıkarıldığına dikkat edilmelidir. Böylece kurulacak olan fantezi içeriğiyle uyumlu olan ve cinsel beraberliğin ağrısız yaşanmasına neden olan kayganlaştırıcı kremler alınmış olunacaktır.