Kayganlaştırıcı Jel

Kayganlaştırıcı, cinsel bölgeye doğal nem sağlamayı amaçlayan bir maddedir. Cinsel ilişkileri iyileştirmeye veya kolaylaştırmayı sağlar. Aynı zamanda hizmet ettiği başka şeylerde vardır. Aile ve Özel Eczacılık Derneği’nin Kadın Sağlığı Grubu’nun açıkladığına göre, özel bölgedeki nem “adet döngüsü sırasındaki hormonal değişiklikler, hamilelik, lohusalık, emzirme veya menopoz gibi farklı nedenlerle değişebilir. Bunun dışında “belirli tedavilerin veya ilaçların kullanımından” da cinsel bölgenin etkilenebileceği belirtilir. Bu nedenle vajinal kuruluğu azaltmak için kayganlaştırıcı jel kullanmak çok önemlidir. Ek olarak, Dünya Sağlık Örgütü, prezervatiflerle birlikte kayganlaştırıcı jel çeşitlerini, istenmeyen gebeliklerin ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların önlenmesi için temel ürünler olarak görür.

Kayganlaştırıcı Jel Çeşitleri

Doktorların belirttiklerine göre, kayganlaştırıcı jel çeşitleri cinselliği hem tek başına hem de birlikte daha güvenli ve daha eğlenceli hale getirmeye yardımcı olur. Özellikleri sayesinde daha fazla kayganlık sağlarlar. Ayrıca daha az sürtünme ve yaralanma ihtimali oluştururlar. Kayganlaştırıcılar vajinal salgılara benzerler ve hem cinsel ilişkiyi kolaylaştırmaya hem de cinsel ilişki sırasındaki zevki artırmaya hizmet ederler.

Cinsel uyarılma sırasında doğal yağlanma eksikliğinden kaynaklanan rahatsızlığı azaltmaya yardımcı olur. Birçok farklı kullanımı da vardır. Eczacılara göre, anüs vajinanın sahip olduğu doğal yağlanmaya sahip olmadığından ve anal seks ağrılı olabileceğinden bu işlem için de kullanılırlar. Aynı şekilde, “Oral seks durumlarında, bazı firmaların sunduğu çok çeşitli tatlar nedeniyle kullanımı son yıllarda artmıştır ve mastürbasyon için olduğu kadar seks oyuncakları için de kullanılabilir. Kayganlaştırıcılar ile şehvetli masajlar da yapmak mümkündür.

Türleri, Kullanımları ve Dezavantajları

Genel olarak, “herhangi bir cinsel ilişkiye bir yağlayıcı eşlik edebilir. Bu nedenle, uygulamalarını ve uyumsuzluklarını bilmek önemlidir. Piyasada bulunan farklı türlere ek olarak çeşitliliğin çok geniş olduğu göz önüne alınabilir. Bilinmesi gereken ilk şey, hepsinin dokularını, etki zamanlarını, pH’larını, ozmolaritelerini, kokularını, tatlarını ve diğer özelliklerini belirleyecek olan bileşimlerinde farklılık gösterdiğidir. Bazı kayganlaştırıcı çeşitleri şunlardır;

  • Yağ,
  • Silikon ve su bazlı,
  • Farklı tatlarda,
  • Sıcak veya soğuk efektli
  • Heyecan verici
  • Rahatlatıcı yağlayıcılar

Kullanımı ve kontrendikasyonları hakkında şu ipuçlarını bilmek önemlidir;

Su Bazlı Kayganlaştırıcılar

Su bazlı kayganlaştırıcılar: Diğerlerinden daha hafiftirler, daha doğaldırlar, daha iyi emerler, daha az yumuşaktırlar ve bu nedenle çıkarılmaları daha kolaydır. Sperm hareketliliğini engellemedikleri için hem vajinal kuruluk tedavisinde hem de gebelik durumlarında tercih edilecektir. Özellikleri nedeniyle daha kolay buharlaşabilirler, bu nedenle diğerlerinden daha fazla miktarda kullanılması veya daha sık tekrarlanması önerilir.

Prezervatif ve silikon seks oyuncakları ile de sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Farklı cinsel uygulamalar, erotik oyuncaklar ve prezervatiflerle tam uyumlulukları nedeniyle çok yönlü olarak tanımlanır. Ayrıca vajinal ve anal floraya uyum sağlarlar ve pH’larını değiştirmezler. Tüm bu sebeplerden dolayı vajinal tahrişe duyarlı kişiler için özellikle kayganlaştırıcılar tavsiye edilebilir. Ayrıca hastalık bulaştırmaya karşı dayanıklı ve temizlemesi de çok kolaydır. Ana dezavantajı, su altında seyrelmeleridir, bu nedenle duşta seks için uygun hiçbir ürün yoktur.

Silikon Kayganlaştırıcılar

Silikon yağlayıcılar: Diğerlerine göre daha yoğundurlar ve kolayca emilmezler. Bu onlara biraz avantaj sağlar çünkü yüzeyde daha uzun süre kalırlar, bu yüzden onları sürekli tekrar uygulamanız gerekmez. Eczacılara göre, herhangi bir seks durumunda kullanılabilirler, ancak yoğunlukları ve uzun süreli etkileri nedeniyle genellikle anal seks ve duştaki seks için kullanılırlar. Sudan daha ipeksi ve kaygan bir dokuya sahipler ve su altında bile uzun süreli cinsel aktiviteler için daha iyilerdir.

Ayrıca bunların genellikle prezervatif ve lateksle uyumlu olduğuna da dikkat edilmelidir. Bu kayganlaştırıcıların en büyük dezavantajı, anti-silikon oldukları için sert plastik, cam veya metalden yapılmadıkça seks oyuncakları ile kullanılamazlar. Hızlı bir seks seansı sizi bekliyorsa, kendinizi temizlemek için duş almanız gerekebileceğinden silikon kayganlaştırıcılar kullanmaktan kaçınmanız önerilir.

Yağlı Kayganlaştırıcılar

Yağlı kayganlaştırıcılar: En yağlı olanlardır, daha uzun süre dayanırlar ve yavaş buharlaşırlar. Bu nedenle, aynı zamanda çıkarılması en zor olanlardır ve lekelenebilenler. Ancak en iyi kayma ve dayanıklılık sağlayanlar.

Bu nedenle, şehvetli masajlar için mükemmeldirler ve hem erotik oyuncaklarla hem de duş altında mastürbasyon ve seks için kullanılabilirler. Ayrıca, vajinadaki tahrişi hafifletebileceğini, bu nedenle ilişki sırasında başka bir kayganlaştırıcıyı tercih etmenin daha iyi olduğu da söylenebilir. Sitemizden ürünleri güvenle satın alabilirsiniz.

Kayganlaştırıcı Jel Eczane Tavsiye Satış Sitesi :

https://www.ekoleczanee.com/kayganlastiricilar