Kaydırıcı Jeller Nerelerde Kullanılır

Kadın vücudu cinsel uyarılara karşı normal şartlarda kendini kayganlaştıran bir yapısı bulunuyor. Ancak bazı hastalıklardan dolayı ve yaşa bağlı kuruluk meydana gelebiliyor. Bu tür sorunlara karşı kaydırıcı jel veya krem kayganlık durumu yaratarak daha keyifli anların yaşanmasını sağlar. Kaydırıcı jeller nerelerde kullanılır yanıtı için devamını oku. Detaylı cinsel bilgiler için sitemizi hemen incele.

Kaydırıcı ürünler genellikle su veya yağ bazlı olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. Su bazlı kaydırıcı ürünler kısa süreli kayganlık yaratıktan sonra herhangi bir iz de bırakmaz. Yağ bazlı kaydırıcılar ise uzun süreli ve yoğun kayganlık durumu söz konusu oluyor.

Kaydırıcı jel Nedir?

Cinsel birleşmelerde meydana gelebilecek sürtünmeyi en aza indiren yardımcı bir cinsel üründür. Cinsel ilişkilerde her iki tarafın tatmin olması ve yüksek haz yaşaması için kaydırıcı önem taşır.

Cinsel oyuncaklarda bile kayganlaştırıcı jel kullanımı da söz konusu oluyor. Ancak seks oyuncaklarında kullanılan jeller genellikle su bazlı çeşidi tavsiye ediliyor. Çünkü bu jellerin içinde bulunan su plastik oyuncaklarla uyumlu bir yapısı vardır.

Kaydırıcı Çeşitleri Nelerdir?

Kaydırıcı jellerin daha çok vajina kuruluğu yaşayan kadınlar tarafından tercih edildiği görülüyor. Hem kadınlar hem de erkeklere yönelik üretilen kaydırıcı çeşitleri şunlardır.

  • Su bazlı kaydırıcılar,
  • Silikon bazlı kaydırıcılar,
  • Aromalı kaydırıcılar,
  • Anal kaydırıcılar,
  • Yenilenebilir kaydırıcılar,
  • Toz kaydırıcılar,

Kaydırıcı çeşitleri vücudun istenilen yerine düzgün bir şekilde kullanılabilir. Bu çeşitler arasında olan su bazlı kaydırıcılar kullanılması halinde giysi ve çarşaflarda leke bırakmayan özelliği de bulunuyor. Bu ürünlerin kullanılmasında dikkat edilecek en önemli hususlardan birisi de ürünün marka ve son kullanım tarihidir.

Kaydırıcı jeller Nasıl Kullanılır?

Kısa veya uzun süreli kuruluk durumlarında kaydırıcı jellerin bulunması oldukça önemlidir. Çünkü kaydırıcı jeller sayesinde vücutta tahriş ve acı endişe etmenize gerek kalmıyor. Cinsel ilişki durumlarında ihtiyaç kadar jelin kullanılması yeterli olur. Bu tür ürünlerde kullanım miktarı önem taşıyor.

Az sıkıldığında tahriş olma durumu söz konusu olabilirken çok fazla kullanıldığında ise his kaybı olabiliyor. Bu ürün hem kadın hem de erkek için üretiliyor. Erkekler jeli penis organına uygularken kadınlar da vajina kenarına sürer.

Kaydırıcı Jelin Doğru Kullanımı

Kaydırıcı jelin cinsel ilişkide kadınları kolay hale getirdiği ve ağrıyı en aza indirdiği olarak biliniyor. Ancak bu cinsel ürünün düzgün bir şekilde kullanılması oldukça önemlidir. Cinsel ilişkiye giremeyecek kadar kasılma ve ağrı söz konusu iken kaydırıcı kullanılarak ilişki yaşanması doğru bir durum değildir. Bu tür durumlarda sağlık açısından olumsuz sonuçlanabilir. Farklı durumlar yaşayan kadınlar ise bu konuda uzman bir doktora danışarak kullanabilir.

Kaydırıcı Jeli Kimler Kullanmalıdır?

Kaydırıcı jeli genellikle ilişki sırasında ağrı ve acı yaşayan kişiler tarafından kullanılıyor. Hassas yapısı olanlar ve vajina kuruluğu yaşayan kişiler için jel daha çok tavsiye edilir. Sağlık cinsel ürünlerin kullanımı partnerlerin cinsel yönden daha çok tatmin olmaları yanında ilişki sonrası yaşanacak sorunları da ortadan kaldırır. Bu ürünler 18 yaşından büyük ve ilişki sonrası tahriş, ağrı ve durumları en aza durdurmak için herkes tarafından kullanılabilir.

Kaydırıcı Jel Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kaydırıcı jeller geniş bir yelpazeye sahip olmasından dolayı hangisi alınırsa alınsın kesinlikle kaliteli ve markalı olmasına dikkat edilmelidir. Bu doğrultuda özellikle yenilenebilir jeller daha çok önem arz ediyor. Çünkü bu kaydırıcı jel türü yenildiği için vücudun zarar görme durumu söz konusu olabilir. Tüm ürünlerde olduğu gibi Jel de alırken son kullanım tarihine çok dikkat edilmesi gerekir.

Son kullanma tarihi geçen ürünlerin kesinlikle kullanmadan uzak durulmalıdır. Cinsel sağlık ürünlerinden biri olan jeli alırken klinik ve dermatolojik testlerin yapılıp yapılmadığı hakkında bilgi edinmelidir. Ürün üzerinde ürünle ilgili detaylı açıklaması olmayanların tercih edilmemesi gerekir. Kayganlaştırıcı jel eczane satış sitemiz olan sağlık trendi sitesinden güvenle sipariş verebilirsiniz. Kaydırıcı jeller nerelerde kullanılır hemen tıkla sitemizden bilgi sahibi ol.

Kaydırıcı Jel Fiyatları

Jel fiyatları sahip olduğu marka ve ürün içeriğinden dolayı fiyatlarda değişkenlik gösterir. Cinsel sağlık ürünleri insan sağlığı açısından çok önemli olduğu için bu ürünler tercih etmeden önce gerekli testlerin yapıldığından emin olunmalıdır.

Çünkü dermatolog ve diğer testleri tespit edilmeyen ürünlerin kullanılması halinde sağlığınızdan olabilirsiniz. Bu ürünleri tercih ederken aynı zamanda güvenli yerlere başvurulmalıdır. İnternet üzerinden de satışı gerçekleştirilen bu ürünleri alırken sahte olanlara mutlaka dikkat edilmelidir.