Kadın Azdırıcı Yiyecekler

Erkekler için üretilen libidoyu arttırıcı ürünler ne yazık ki kadın cinsiyetindeki benzer sorunları çözmeye yaramıyor. Kadın cinsiyeti için cinsel uyarılma, erkeklere nazaran daha komplike bir biçimde meydana geliyor. Bu durumda devreye kadın azdırıcı yiyecekler giriyor.  Fiziksel ve ruhsal olarak kendini rahat hissetmediği pozisyonlarda bir bayanın cinsel arzusuzluk yaşaması çok yaygındır.

Bu tür bir arzusuzluk uzun zaman devam ediyorsa ve yaşamı normalden çok etkiliyorsa, bir uzmanla görüşmek, psikolojik yardım almak en iyi çözüm. Fakat geçici bir pozisyon yaşıyorsanız eğer ve faydalı bitkilerin gücüne inanıyorsanız, bu mükemmel bitkisel teknikleri kesinlikle denemenizde fayda var. 

  • Safran; Aktarlarda basitçe bulabileceğiniz bu bitki, baharat şeklinde de kullanılan safran çiçeğinin kurutulmuş yapraklarıdır. Food Research International’da kendine yer bulan bir yazısında John P. Melnyk, Massimo F. Marcone, safran bitkisinin en kuvvetli kadın azdırıcı yiyecekler den biri olduğunu söylüyor. 
  • İstiridye: İyi bir çinko deposu olan istiridye hem bayanlarda hem erkekte cinsel performans üstüne pozitif etki gösterir. İstiridye en iyi kadın azdırıcı yiyecekler den biridir. 
  • Muskat; Bebek cevizi şeklinde de bildiğimiz muskat, baharatçılarda basitçe bulabileceğiniz türde bir şifa. Yemeklere, tatlılara tat katmak için kullanılır, sakinleştirmek ve gazlarını gidermek için bebeklere de verilir. Alternative Medicine’de kendine yer bulmuş olan bir inceleme, muskat yemenin cinsel isteği artırıcı bir etkisi olacağını ispatlar. 
  • Karanfil; Çayınıza atın, ağızınızda ezin, toz durumuna getirin, yağını kullanın. Ne şekilde olursa olsun, karanfil tüketmek de seks yaşamınızı pozitif yönde etkiliyor. Asya’da erkek cinsiyetinin erken gelme gibi problemlerini engellemek için tüketmiş olduğu karanfilin kadın cinsiyetinde de oldukça kuvvetli bir cinsel istek artırıcı etkisi yapmış olduğu biliniyor. 
  • Çemen Otu; Çemen otu hakkındaki çalışmaların çoğu erkekler üstünedir. Fakat kadın cinsiyetinde de cinsel performansı yükseltebileceğine dair iddialar bulunuyor. Bayan azdırıcı damla ürünlerinde bolca bulunur.
  • Gül; Gülleri kim sevmez ki güzel kokulu ve güzel romantik güller sadece aşkınızı ısıtmakta değil, kokusuyla sizi gevşeterek libidonuzu artırmaya da yarar. Güllü kokular ya da bitki çayı olarak demleyeceğiniz gül yaprakları, cinsel istek ve arzunuzun artmasına yardımcı olacak. 
  • Tarçın; Kan şekerini dengeler, kan dolaşımını hızlandırır, neşelendirir, vücuttaki bakterileri öldürür. İnsan bir ağaç kabuğundan daha ne isteyebilir ki! Fakat tarçının yararları düşündüğünüzden de fazla. Tertipli olarak kullanıldığında cinsel istek artırıcı etkisi de vardır. 
  • Elma; Elmanın kadın cinsiyetinde cinsel isteği artırdığına dair söylemler vardır. Günde en düşük bir elma tüketen kadın daha üst kalite cinsel yaşama sahip oldukları gözlemlenmiştir. Fakat bu hususta yeterli bilimsel veri yok. 
  • Yasemin; Çok kuvvetli ve baş döndürücü bir kokuya sahip bu ufak beyaz çiçekler, cinsel istek artırıcı etkisi  olan bitkiler içinde. Piyasada hazır bulunan yaseminli yeşil çaylardan kullanabilir, kuru yasemin yapraklarıyla kendi çayınızı hazırlayabilir veya yasemin yağını aromaterapi teknikleriyle (buğu, masaj vs.) kullanarak en kuvvetli afrodizyaklardan biri olarak yaseminden yararlanabilirsiniz. 
  • Arı ürünleri: Arı sütü, polen, propolis ve tabii ki bal! Çok eksi dönemlerden beri enerji vermiş, bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği ve birçok hastalığa tek başlarına iyi geldiği bilinmekte olan arı ürünleri, tabii ki cinsel arzusuzluğa de birebir! Erkeklerde de benzer etkileri gösteren bal  ürünleri, derli toplu olarak tercih edildiğinde kadın cinsiyetinde da cinsel istek artırıcı etki yapıyor. Bayan azdırıcı hap ürünlerinde çokça bulunur.
  • Ashwagandha; Ashwagandha bitkisi ülkemiz sınırları içerisinde pek bilinmese de oldukça etkili bir cinsel istek artırıcı yiyeceklerden birisidir. Gençlik veren, dinçlik veren, hastalıklara karşı koruyan Ashwagandha, libidoyu artırmada da etkili. Hindistan Ginsengi olarak bilinen bitki, toz veya tentür durumunda kullanılabiliyor. 
  • Kahve; Kahvenin kadınlarda ruh durumunu iyileştirerek cinsel istek artırıcı etkisi bulunmuş olduğu bilinir. Fakat yüksek kullanıldığında tam tersi etki ortaya çıkabilir.
  • Bal; İyi bir antioksidandır. Cinsel performansı artırdığına dair kanıtlar bulunur. 
  • Ginseng; Yine ülkemiz sınırları içerisinde pek olmayan fakat etkisi dünya genelinde bilinmekte olan bir bitki Ginseng. Bitkisinin köklerini türlü biçimlerde kullanarak olağanüstü yararlar elde edebileceğiniz gibi, Ginseng kullanarak cinsel arzusuzluğunuza de son vermeniz mümkün. Bayan azdırıcı en etkili doğal ürünlerdendir.

Kadın Azdırıcı Ürünler

Kadın azdırıcı yiyecekler dışında bir de kadın azdırıcı ürünler vardır. Sex hayatınızı neşelendirecek ve sizi ve partnerinizin sex hayatına farklılık katacak bu ürünleri sitemizden rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.