İstenmeyen Gebelikten Korunmak

İstenmeyen gebelikten korunmak, Cinsel ilişki esnasında gerekli önlemlerin alınmaması neticesinde istenmeyen gebelikler yaşanması muhtemeldir. Günümüzde pek çok çift dikkatsiz ilişkiler yaşıyor ve bunun neticesinde bayan istemeden gebe kalabiliyor. Bu durumların önlemek için öncelikle hem bayanların hem de erkeklerin alabileceği bazı önlemler vardır. Erkekler eşlerini istenmeyen gebelikten korumak için prezervatif kullanmaktadır.

Bu prezervatifler oldukça ince malzemeden yapılmış olduğundan dolayı cinsel ilişki esnasında alınan zevki fazla değiştirmez. Bu sayede partnerler rahatça cinsel ilişkiye girebilirler. Bazı erkekler eşlerinin gebe kalmasından çekinmediklerinden bu koruyucu kılıfları kullanmak istememektedirler.

Ancak unutulmamalıdır ki bebek sahibi olmak hem erkek hem de bayan tarafından ortak kararla alınmalıdır ve eşler birbirlerine saygı duymalıdır. Bunun için istenmeyen gebelikten korunmak hem erkeğin hem de bayanın görevidir.

İstenmeyen gebelikler için bayanlarında kullanabileceği bazı ürünler vardır. Bazı bayan uyarıcı haplar istenmeyen gebeliklerin oluşmasını engellemek için yeterli özelliklerdedir. Bu ürünler sayesinde bayan partneri ile güçlü bir cinsel ilişki yaşarken gebelikten de kendisini korumuş olur.

Bayan uyarıcı haplar, cinsel ilişki başlangıcında sorun yaşayan bayanların bu sıkıntılarını gidermek amacı ile tasarlandığından dolayı ihtiyaç duyulması halinde kullanılmalıdır. Bu ürünler cinsel fantezi ürünler olarak görülmemesi gerekir.

Bunun için istenmeyen gebeliklerde fazla tercih edilmemelidir. Bazı bayan cinsel istek artıcı ürünlerde aynı şekilde gebeliği engelleyebilir. Çocuk sahibi olmak isteyip bayan cinsel istek artıcı ürünü kullanması gereken kişilerin ürün özelliklerine bakması gerekmektedir. İçerisinde gebeliğe engel olacak herhangi bir bileşen var ise bu ürünlerin kullanılmaması gerekir.

Bunun yerine sağlık bakanlığı tarafından onay verilmiş ve gebeliği engelleyici özelliği bulunmayan ürünler kullanılması gerekmektedir. Böylece yaşadığınız cinsel sorunları çözerken istenmeyen gebelik sorunlarınızın da önüne geçmiş olacaksınız.

Korunmayı İhmal Etmeyin!

Bayan cinsel istek artırıcı ürünlerinin dışında istenmeyen gebelik için tercih edilen yollardan birisi de rahim ağzına spiral taktırılması dır. Vajina yolu sonunda rahim ağzı bulunur. Normal şartlarda buradan içeriye giren spermler bayanların gebe kalmasını sağlayabilir. İstenmeyen gebeliklerde ise bu rahim ağzına spiral takılır. Bu spiral cinsel ilişki yaşayan bayanların gebe kalmasını engeller. Çünkü spermler rahim duvarını aşıp içeriye giremezler.

Bu da bayanın hamile olmasını engeller. Spiral her zaman kesin çözüm değildir. Bazı durumlarda rahim ağzı tam kapanmayabilir bu da spermlerin kenarlardan içeriye sızmasına yol açar. Bu durum istenmeyen gebeliklere neden olur. Rahim ağzına spiral taktırmak isteyen bayanlar bunu uzman ve kaliteli doktorlara yaptırmaları gerekmektedir.

Rahim bölgesine iyi yerleştirilmeyen spiral görevini tam olarak yerine getiremeyeceği gibi cinsel ilişki esnasında vajina yolundaki penise de rahatsızlık verebilir. Bu nedenle spiraller düzenli olarak kontrol edilmesi gerekmektedir.

İstenmeyen gebeliklerde en çok kullanılan yöntem doğum kontrol haplarıdır. Düzenli olarak kullanıldığında en etkili çözüm yöntemlerinden birisidir. Bu nedenle oldukça talep görmektedir. Günümüzde doğum kontrol hapları ertesi gün hapları ile karıştırılmaktadır.

Ertesi gün hapları mecburi durumlarda ve ayda 1 kere kullanılabilirken doğum kontrol hapları her ay düzenli olarak kullanılabilmektedir. Bu nedenle doğum kontrol hapları, ertesi gün haplarından ayrılır.

İstenmeyen gebelikten korunmak için bayanlar ayrıca vajina ağzına prezervatif taktırarak korunabilirler. Ancak bu yöntem ilk çıktığı andan itibaren oldukça az talep gördüğünden dolayı çoğu kişi tarafından da hiç bilinmez. İlişki esnasında ses çıkartan bu ürünlerin kullanımı da oldukça zahmetlidir.

Bu nedenle fazla tercih edilmemiştir. Gebe kalmak isteyen bayanlar öncelikle kullanmış olduğu gebelik önleyici ürünleri bırakmaları gerekmektedir. Özellikle spiral taktıranlar bu spiralleri doktor aracılığıyla çıkartmalıdır. Bazı bayan cinsel istek artırıcı ürünler de gebelik için kullanılabilir.

Prezervatif Kullanımının Önemi

Çiftlerin, en büyük sorunlarından birisi de cinsel ilişki sırasındaki korunma yöntemleridir. Kimileri bu korunmayı prezervatif ile yaparken, kimileri doğum kontrol hapları kimi eczanede satılan ürünleri tercih etmektedir. Fakat bazı çiftler de, o kadar önemli olmasına rağmen bu ayrıntıyı es geçerek, bu kez bir şey olmaz mantığıyla hareket ediyorlar. Bu da kontrolsüz bir hamileliğe neden olmaktadır.

Eğer böyle bir planınız yoksa korunmayı ihmal etmemelisiniz. Cinselliğin önemli bir konu olduğu günümüzde, kan yolu ile bulaşan hastalıklar mevcuttur. Maalesef bulaşma oranı da azımsanamayacak derecede fazladır. Özellikle AİDS hibi HIV virüsü taşıyan bir hastalık, cinsel hastalıkların en öldürücü olanlarındandır. Cinsel ilişki sırasında bulaşabilen bu hastalığa yakalanmamak için prezervatif kullanmanız gerekmektedir.

Günümüzde, tüm sağlık kuruluşları, cinsel ilişki sırasında korunmayı önermektedir. Birçok üniversite ve tıp fakülteleri korunma yöntemleri üzerinde ciddi çalışmalara imza atmaktadır. Fakat teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, prezervatif kadar önem kazanan başka bir unsur yoktur. Cinselliğin en önemli konularından olan korunma, gerek erkek birey için, gerekse bayan için dikkat edilmesi gereken konuların başında gelir.

Bazı erkekler, prezervatif kullanırken erken boşalma sorunu olduğundan veya cinsel isteksizlik gibi sorunlarla karşılaştığını vurgulamaktadır. Eğer böyle bir sorununuz varsa, geciktirici hap gibi cinsel ürünler kullanarak, sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Geciktirici hap ürünleri, birçok eczaneden, internetten veya çeşitli cinsel ürünler satan marketlerden temin edilebilmektedir. Bu ürünün amacı, erkeğin cinsel ilişkiden daha fazla zevk almasını sağlamaktır. Ayrıca geciktirici hap ve krem sayesinde daha uzun süreli bir ilişki yaşayabilir, daha fazla tatminkar sonuçlar alabilirsiniz.

Erkeklerin temel cinsel sorunlarından birisi olan cinsel performans ve isteksizlik, ne yazık ki tüm erkeklerin %50’sinden fazlasının yaşadığı bir sorundur. Bu sorunun üstesinden gelebilmek ve partnerinizle daha kaliteli zaman geçirebilmek için bitkisel geciktiricilerden de destek alabilirsiniz.

İnternet üzerinden bu ürünlerin satışını yapan birçok kamagra jel gibi ürünlerin temsilcisi firma bulunmaktadır. Fakat bu ürünleri kullanmadan önce, orijinal olduğundan ve sağlık bakanlığı onaylı olduğundan emin olunuz. Aksi takdirde, kaynağını bilmediğiniz ürünleri kullanmanız sağlığınız açısından ciddi bir tehdit oluşturabilir.

Prezervatifin Alternatifi Var mı?

Cinsel arzularını bastırdığı ve kullanımı sırasında çeşitli sorunlarla karşılaşılması nedeniyle bazı erkekler, ilişki sırasında prezervatif kullanmak istemezler. Bu da korunma yöntemlerinin geliştirilmesine neden olmuştur. Uzun yıllar süren araştırmalar neticesinde prezervatife alternatif ürünlerin geliştirilmesi sağlanmıştır. Özellikle bayanların kullandığı doğum kontrol hapları, adet döneminin bitmesi ile birlikte bir ay süre boyunca kullanılmaktadır.

Bu süre zarfında, yumurtalıklar döllenemediği için bayan hamile kalmaz. Fakat cinsel ilişkiye gireceğiniz parterinizin herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığını bilmiyorsanız, prezervatif kullanmanız gerekmektedir. Aksi takdirde, en bulaşıcı ve tehlikeli hastalıklardan birisi olan AİDS’e maruz kalabilirsiniz.

Eğer bu korunma yöntemini, erken boşalma gibi gerekçelerle kullanmaktan çekiniyorsanız, doktorunuza danışarak bir tedavi yöntemi uygulayabilir veya geciktirici krem, geciktirici hap gibi ürünleri kullanmaya başlayarak, cinsel arzularınızı daha fazla gün yüzüne çıkarabilirsiniz.

Sağlık kuruluşlarının özellikle cinsellik anlamında önerdiği prezervatif, tüm çiftlerin özenle kullanmaları gereken bir üründür. Sektörün gelişmesi ile birlikte, her tarza ve stile uygu prezervatif çeşitleri üretilmektedir. Özellikle penis boyuna bağlı olarak, prezervatif çeşitleri de kullanıcılara sunulmaktadır.

Erken boşalma gibi sorunlar nedeniyle prezervatif kullanmayan erkekler için ise önerdiğimiz geciktirici hap ürünleri, ilişkinin çok daha keyifli geçmesini sağlayacaktır. Ayrıca geciktirici haplar, cinsel performansı artırır, ilişki sırasında hem partnerinizin, hem de sizin daha uzun süre zevk almanıza sağlar. İstenmeyen gebelikten korunmak için gerekli olan bilgilere sitemizden ulaşın.