Ereksiyonu Arttırmak

Bir erkek için ereksiyon son derece önemlidir. Hatta hayati önem arz ediyor diyebiliriz. Çünkü erkekler için cinsel yaşamda olan bir sorun bütün yaşamlarını etkilemekte. Bunun yanı sıra erkekler için ereksiyon bir güç gösterisi ve bu nedenle ereksiyonun kontrol edilememesi erkekleri oldukça tedirgin etmekte.  Ereksiyon ise erkeklerin isteklerine aykırı olarak çabuk bozulabilen bir durum. Ve ereksiyonu arttırmak erkekler için son derece önemli. Cinsel ilaç yöntemi ilk akla gelen yöntemdir.

Bu daha kontrollü bir cinsel yaşam ve aynı zamanda bayanı tatmin edebilmek içinde oldukça önemli. Bayanı doyuma ulaştırmadan biten bir ilişki ya da cinsel olarak tatmin olmadan biten bir ilişki erkekten kaynaklı olduğu zaman erkek için büyük bir sorun halini almaktadır.

Ancak ereksiyonu arttırmak erkek için büyük bir tatmin duygusu içermektedir. Çünkü bu durum daha fazla artan heyecan anlamına gelmekte ve heyecanın yanı sıra daha fazla uyarılma ile arzunun da artması anlamına gelecektir. Uzun süreli bir ilişki iki tarafından tatmin olması anlamını taşıyacağı için erkek için son derece önemli bir unsur olacaktır.

Ereksiyonu arttırmak aynı zamanda yetersiz bir ereksiyon tarzı olan erkekler içinde bir çözüm olacaktır. Ereksiyon süresini arttırmak isteyen ya da bu süreyi kısa bulmadığı halde heyecan katmak için bunu denemek isteyen birçok erkek vardır. İki taraf içinde ilaç sanayi son derece kaliteli ve zararsız ilaçlar üretmektedir. Bunları eczane ve internette bulmanız mümkündür.

Ereksiyon Hapları

Ereksiyon hapları erkeklerin cinsel birleşme esnasında en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerin başında gelmektedir. Bu nedenle tüketimi oldukça fazladır ve ereksiyon haplarını satan firmalar da fazlalaşmaktadır. Çok firma olduğu için hapların tesir gücü hakkında pek kesin bir bilgi verilmemektedir. Ancak ereksiyon haplarının yapısı tamamen bitkisel içerikli olmalıdır. Aksi halde istenmeyen yan etkiler oluşturabilmektedir. Zararlı kimyasal türlerini içeren haplar kısırlığa kadar giden ciddi rahatsızlıklara yol açabilmektedir.

Bu tür haplardan korunabilmek için sağlık bakanlığının onayladığı hapları kullanmak gerekmektedir. İnternet ortamında satılan hapların üzerinde başka bakanlıkların onayı bulunmaktadır. Bu kesinlikle kullanıcıyı yanıltmaya yönelik bir tutumdur. Çünkü cinsel sağlık ürünlerinin tamamı sadece sağlık bakanlığına bağlıdır. Sağlık bakanlığının onayı ve sağlık bakanlığına ait bandrol taşıyan ereksiyon hapları kullanılabilmektedir.

Ereksiyon hapları belli bir dozda kullanılan ürünlerdir. Bu yüzden de doz aşımı ya da doz yetersizliği gibi durumlarda beklenmedik yan etkiler görülebilmektedir. Ereksiyon hapları kullanıldıktan kısa bir süre sonra kana karışmaktadır. Yani sindirimi çok çabuk gerçekleşmektedir. Sindirilen haptaki etkin maddelerin bir kısmı kan hızını arttırmaya yönelik hareket ederken bir kısmı da testosteron salgısını arttırmaya yönelik hareket etmektedir.

Kan dolaşımının hızlanması için dengeleyici enzimin etkisi pasif hale gelmektedir. Diğer yandan ise testosteron salgısı uyarılarak penis üzerindeki etkileşimlerin oluşturulması hedeflenmektedir. Kan dolaşımı hızlandıkça kan basıncı da artmaktadır. Viagra fiyat ve etki olarak en çok tercih edilen üründür.

Ereksiyonu Sürdürememek

Erkekler için cinsel ilişkinin uzun sürmesi ve bu esnada kontrolün kendilerinde olması büyük bir keyiftir ve psikolojik olarak kendilerini yeterli hissetmelerini sağlar. Bu nedenle ereksiyonu sürdürememek bir erkek için büyük bir stres kaynağıdır. Erkeğin kendine olan öz güveni cinsel yaşamdan etkilenmektedir ve cinsel yaşamda yaşanan böyle bir durum erkeğin psikolojisi üzerinde etkili olacaktır. Erkeklerin cinsel yaşamdan etkilenmeleri normal yaşamlarının da sekteye uğraması demektir.

Stesli sinirli ve içe kapanık bir hale bürünürler. Bu yaşamlarının başarısını etkiler ve kendilerini yetersiz görmelerine hatta bir erkek gibi görmemelerine neden olur. Ancak bu durumların belli nedenleri vardır. Ve köklü bir şekilde bu sorunları ortadan kaldırmak için asıl nedeni bulmak gerekmektedir. Sertleşmeyi sürdürememe birçok nedene dayanabilmektedir. Aslında cinsel yaşam erkekler için son derece hassastır ve her an her şeyden etkilenebilmektedir.

Ereksiyonu sürdürememek korkulacak bir durum olmayabilir. Çünkü çoğu biyolojik bir nedenden değil de yüzde yetmişlik bir kısım psikolojik nedenlerden dolayı bu sorunu yaşamaktadırlar. Ereksiyonu sürdürememek psikolojik olarak başarı kaygısı iç çatışma gibi unsurlara bağlıdır. Ancak fiziksel bir nedenden dolayı bu durum ile karşı karşıya iseniz sinirsel kaynaklı olabilir. Ya da damar sisteminden kaynaklı bir nedenden dolayı bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Erkekler bu tarz bir sorun ile karşılaştığında eğer sorun psikolojik değilse damar sorunları nedeniyle bu durumla karşı karşıya olduklarını bilmelidirler. Bu konuda erkeklerin en büyük destekçisi ereksiyonu artıran haplar ve diğer ereksiyon ürünleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Erkekler için ereksiyon sağlayıcı kremler son dönemde başka ilaçlar kullanan ya da harici kullanım isteyenler için son derece etkili ereksiyon sorunu çözüm yöntemleri olmuştur.