Bayanlar da Cinsel Dürtüler

Bayanlar da cinsel dürtüler, Cinsel yetersizlikler ile ilgili problemler günlük hayatımızın ve psikiyatrinin sık sık gündeminde olduğu halde, birey olarak ve toplum olarak olumsuz sonuçlara yol açabilen cinsel dürtü sorunluluğu (seksin bağımlılığı) çokça üzerinde durulan bir konu olmamaktadır.Cinsellik, çoğu canlıda yaşandığı gibi, insanoğlu için de çok doğal bir olgudur.

Çok kuvvetlice ortaya çıkan bir dürtüdür. Cinsellikle ilgili olan davranışların tanımlanma durumu, ifade şekli ve eyleme sunulması, hem psikolojik, hem sosyal ve hem de biyolojik etkenlerin karşılıklı etkileşim geçirmesi sonucu oluşmaktadır. İnsanın doğası olan cinsel isteklerimizi, bastırmayı, eylemlerimizi ertelemeyi, içinde bulunduğumuz toplum kuralları ve oluşturduğu sosyal statüleri çerçevesinde, kendilerine aktarılan bilgiler doğrultusu ile başarılabilir. Kendisi için makul vakit de, makul ortamlarda, makul bulduğu ve ahengi karşılayabileceği eşiyle cinsel ilişki eylemlerini gerçekleştirebilir.

Bu ilişkiden çok fazla zevk elde eder. Cinsel arzu ve cinsel ilişkiye girme sıkılığı insandan insana göre değişiklik gösterir. Burada önemli olan cinsel ilişkilerin çokluğu falan değil, kaliteli olmasıdır. Beklenen o mükemmel zevki elde edebilmektir. Çiftlerin ilişkilerindeki cinsel arzu düzeyi farklılık gösterdiğinden, ilişki sıklığı hakkında beklentiler de çok olmasa da farklılık olacaktır.

Biri diğerine göre daha arzulu olduğunda, talebine göre; daha düşük olan taraf diğerini sekse düşkün olarak algılayabilecektir. Çiftler zaman geçtikçe birbirleriyle ahengi yakalayıp bu problemi kısa sürede çözebilecekleri konuma gelebilirler. Sekse çok meraklı olmak, daha fazla seks yapmayı istemek seks bağımlılığı mıdır? bu soruyu defalarca kez sorar insan kendi nefsine; bayan cinsel uyarıcı ürünler kullanarak olumsuz etkilerden kurtulabilirsiniz.

İlgiden uzan, sevgiden uzak, güvenden uzak, kaos ve şiddetin boy gösterdiği ortamlarda büyümeye çalışan çocuklar için çok büyük bir risk durumudur. Bu şekilde şekillenen aileler de yetişen çocukların kendileriyle ilgilenilmediği ve ihmal edildiğini düşünen çocuk, hem aile içerisinde hem de çevresinde bulunan insanlarla yakın ilişkiler kurmakta büyük zorluklar yaşamaktadır.

Seks bağımlısı olmanın derinlerinde yakın ilişki kurma güçlüğü yatmaktadır. Eşiyle cinsel ilişki kalitesi e doyumunu sağlayacak ahengi yakalamakta güçlük çekerler. Sürekli farklı bir arayış içine girerler. Seks bağımlısı olmanın genelde çocukluk ve buluğ çağında şekillendiği belirtilmektedir.

Kötü Dönemleri Aşmak

Bu dönemde ki çocuklar sorunlarından uzaklaşmak ve rahatlayabilmek amacıyla mastürbasyon yapmayı keşfeder, farklı farklı x filmleri izleyip ve x dergilere ilgi duyarlar. Cinsellik yoluyla rahatlamayı alışkanlık haline getirmiş çocuklar vakit geçtikçe seks bağımlısı olabilirler. Seks bağımlılarının çocukluğunuzun hikâyelerinde cinsellik, fiziksel ve duygusal istismar son derece yüksek oranda olduğu görülmüştür.

2011 yılında vizyonda olan Shame ‘Utanç’ filminde seks bağımlısı olarak rol yapan Brandon ve kız kardeşi Sissynin çocukluk anılarının çok travmatik etkilerinin yetişkinlikteki yaşamlarına olan inanılmaz etkileri çok hoş bir şekilde vurgulanarak anlatılmış. Yaşanan travmalar, gerilim etkenleri seks bağımlılığını ortaya çıkmasını tetikleye bilmektedir.

Dolayısı ile cinsellik düzenleyici ürünlerden kullanmak gerekebilir. Bayan azdırıcı hap kullanmak iyi bir adım olacaktır. Yada bayanların genel olarak tercih ettiği bayan azdırıcı damla ürünleri de kullanılabilmektedir.

Kişinin ilk önce bu durumu bir problem olarak kabul etmesi gerekmekte ve tedavi arayışı içinde olması tedavinin 1 inci şartıdır. Psikoterapi bu tedavinin baş rolüdür. Bireysel ya da grup terapileri yapılabilir. Seks bağımlısı davranışlarının ilk önce kişi için ne anlama geldiği belirlemesi yapılmalı, altın da yatan etkenleri su yüzeyine çıkarılmalıdır. Bağımlılık hakkında farkında lığı kazanabilmek çok ama çok önemlidir.

Tedavinin ana temel amacı kişinin bu kanaatlerini kontrol altına alarak çok daha sağlık dolu cinsel ilişki kurmasını sağlamaktır. Yabancı ülkelerde kendisine yardım grupları kurmaya çalışan kişiler çokça belirmektedir.

Bu kapsamda, ” Adsız Seks Bağımlıları ” bu hususta problem yaşayanların bir arada toplanarak kurdukları önemli bir gruptur. Kişinin depresyonunun veya eşlik eden diğer bir psikiyatrik sorumluluğunun tedavisi için ilaveten farmakoterapi tercih edilebilmektedir.

Bay Bayan Uyarıcı Ürünler

Erkekler ve bayanların cinsel istekleri sizlerinde bildiği gibi zaman zaman kesintiye uğrayabilmektedir. Bu bazen yapılan hatalardan ötürü bazen de doğal sonuçlar olarak karşılaşılabilmektedir. Ama ne şekilde gelirse gelsin büyük bir sorundur ve hep de öyle olacaktır. Partnerlerden birinin sorun yaşaması aynı zaman da diğerinin de sorun yaşaması demektir. Dolayısı ile tek taraflı düşüce sistemi yanlış olacaktır.

Elinizden geldiğince bu sorunu yenmeye özen göstermelisiniz. Bunun için bir çok çiftin kullandığı bay bayan uyarıcı kamagra jeller den kullanabilirsiniz. Bu sorununuzu partnerinizin bile fark etmeden çözülmesine olanak tanıyacaktır.

Dolayısı ile kullanmanız kendi yararınıza olacaktır. Yalnız her zaman için orjinal kamara jel almaya dikkat edin. Bu her ürün için geçerlidir. Orjinal olmayan ürünler hiç bir zaman aslı gibi olamaz. Size etki vermez ve işlevlerini hiç bir şekilde yerine getiremez.

Kamagra kullanılabilecek en güçlü cinsel istek arttırıcı ve cinsel güç arttırıcı ürünlerdendir. Kullanmanız dahilinde kesinlikle etkilerini hemen alabileceksiniz. Eğer ki bu gibi durumlarda etkili ve kesin bir şekilde çözüm isteniyorsa kamagra oral jelly damla kesinlikle tavsiye edilmektedir.

İsterse bayanlar isterse de erkekler veya her ikisi de aynı ayna kamagra jel kullanımını gerçekleştirebilirler. Son seçenek çok daha etkili bir birliktelik sağlayacaktır. Buda bizden size bir ipucu olarak gelsin.

Cinsel isteksizlik sorunları ve cinsel problemleri önleyebilmek adına kullanabileceğiniz ürünlerden olan kamagra jeller ilk tercih sebeplerindendir. Ancak ürünün orjinali etki verebilmektedir. İkinci kalite veya replika ürünler hiç bir şekilde karşılık vermeyeceğinden gerçek ürünler arayışına girmelisiniz. Bayanlar da cinsel dürtüler hakkında bu ürünler den yararlanmanız tavsiye edilir.

Sağlıklı Bir Cinsel Yaşamın İlk Kuralı

Zaman içersin de azalan cinsel dürtüleriniz bir şekilde tekrardan yerine gelmelidir. Uzun süren isteksizlik durumları ciddi anlamda büyük problemlere neden olabilir. Özellikle bu durum partnerler arasında yaşanan soğuk savaşların başlıca nedeni olabilir. O yüzden en kısa süre içerisinde sorunlarınıza çözüm olanakları yaratmanız gerekmektedir. Bu bağlamda sizlere düşen görev tavsiye edilen cinsel takviye besinlerinden kullanım yapmaktır.

Cinsel anlamda yapılacak olan en önemli adımlardan biri libidonuzu harekete geçirebilecek olan uyarı ürünlerden kullanmak olacaktır. Bu da daha önce bahsettiğimiz gibi en kısa yoldan etkisini verebilen doğal bileşenler içeren kamagra jel ürünüdür. Alanında ki farkları herkesçe malum olan bu ürünü dilerseniz kamagra kullanıcı yorumlarından da elde edebilirsiniz. Sağlıklı bir cinsel yaşamın ilk kuralı onu nasıl destekleyebileceğinizi bilmenizdir. Bayanlar da cinsel dürtüler nasıl uyarılır yazımızı inceleyiniz.